Ville du ønske, at ham den lækre gjorde sig lidt mere umage for jeres forhold?

“Hvorfor lægger han ikke mærke til mig og mine behov!?”

“Han glemte vores bryllupsdag!”

“Jeg er så træt af, at han ligger på sofaen, mens jeg styrter rundt og servicere ham og ungerne!

Eller synes du din veninde tager dig for givet? Du er så støttende overfor hende og lytter for 100. gang til hendes problemer? – Og så snart du begynder at dele, bliver hun fraværende.

Kender du til det eller lignende situationer i dit liv?

Der er ikke noget værre end ikke at blive set og forstået af dem, der betyder mest for os. Det kan føles ensomt og drænende.

Uanset hvordan situationen er, så er vi oftest tilbøjelig til at ønske at de ændrede sig. Hvis de var og gjorde tingene på en anden måde, så ville du opnå den lykke og kærlighed, som du drømmer om.

Men i virkeligheden handler det om dig selv.

Det handler i virkeligeheden om, hvordan du er sammen med andre. Hvem er du, når du er sammen med din partner, din veninde, din kollega, dine forældre, dine børn?

Er du fx et serviceorgan, når du er sammen med andre. Er du den støttende og lyttende, når du er sammen med din veninde. Er du den utilfredse og sure, når du er sammen med kæresten og børnene?

Rigtig mange af os har så travlt med at beklage os eller kritisere vores omgivelser. Lige fra børnene, partneren, til veninderne, forældrene og chefen.

Jeg havde engang en kæreste, jeg virkelig forsøgte at lave om på. Det lykkedes selvfølgelig ikke. I stedet så jeg indad og opdagede, at jeg var ulykkelig og fastlås, når jeg var sammen med ham. Så jeg gik.

Det er så let, at se andres fejl og mangler, for vi er opdraget til at søge lykken udenfor os selv i form af shopping, succes, ydre kærlighed etc. Vi behandler også lidelser og sygdomme ved hjælp af midler, der findes udenfor os selv, og sætter vores lid til medicin, læger osv. Alt sammen flygtige glæder, der trøster os et kort øjeblik. Så det giver mening, at vi har travlt med alt det ydre. Derudover vender vores øjne jo udad.

MEN ønsker vi virkelig forandring, er vi nød til at se indad, og spørge os selv, hvem er jeg, når jeg er sammen med dette menneske?

Når vi begynder at se indad, så er det der begynder at ske mirakler.

Så læg stridsøksen (hvis du bærer rundt på sådan en) og ret blikket indad, det er her du kan finde healing. Det er her du kan finde varig lykke og kærlighed.

Når vi ser indad, ved vi også hvad vi har brug for, og det er ikke betinget af andre. Det er her, det gør det så meget lettere for andre at behandle dig ordentligt.

Kunne du lide min artikel, så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” eller dele herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag ny inspiration til et harmonisk familieliv.