Opdragelsen starter indefra

Marianne Thyboe Opdragelsen starter indefra Bog

Vejen til glæde, højt selvværd og harmoni er at forstå budskaberne bag konflikterne

af Marianne Thyboe

Bogen viser, hvordan du skaber mere glæde, overskud og harmoni ved at forstå budskaberne bag konflikterne med dit barn, og giver dig indsigt, redskaber og øvelser til at ændre de ting, der ikke fungere.

Opdragelsen starter indefra er til fremtidens forældre, der ønsker en helt ny måde at anskue tingene på. Nemlig indefra og ikke efter de ydre one-size fits all råd.

Marianne Thyboe guider dig til at se bag om dit barns opførsel og bag om din egne reaktioner. Der er altid en god grund til det, du og dit barn gør. Derfor vil du ikke opleve nogen løftede pegefingre, tvært imod.

Paperback 164,95 kr

.
Download gratis som e-bog her
.
Endelig en bog om opdragelse, der ikke blot efterlader dig med dårlig samvittighed. Bogen og metoderne giver plads til, at vi som forældre er forskellige og at vi også godt må passe på os selv, for at kunne være gode forældre.
Marianne tør være ærlig i bogen, og derfor tør man som læser også at være ærlig overfor sig selv, i processen.
Jeg vil anbefale denne bog til mine medmødre, for snakken om opdragelse og det at være en god forældre er bestemt noget der ofte bliver snakket om, når vi er sammen med andre forældre. De fleste vil gerne have noget støtte på deres vej igennem de store beslutninger som mor og far.” Maria Juul