Om Marianne

Slip fortiden og giv dig og dit barn en god fremtid

Forholdet til vores børn bliver aldrig bedre end forholdet til os selv.

Derfor må vi starte med at elske alle sider af os selv.

Vi må starte med os selv

Et barn viser altid sine følelser og behov uden at skamme sig over det: Nu er jeg vred, nu er jeg ked af det, nu har jeg brug for et kram. Vi voksne har lært at skrue ned for vores følelser og behov eller gemme dem væk. For eksempel vil et barn, der lærer, at kærlighed bliver givet, når hun ofre sig, skabe sig et voksenliv, hvor hun giver og giver til alle andre end til sig selv. Hvis et barn har oplevet ikke at blive mødt på sine behov, har hun i voksenlivet svært ved at mærke sine behov og bede om hjælp.

Vores børn gør, som vi gør. Derfor bør vi altid starte med os selv, hvis der er noget, der ikke fungere som vi kunne ønske os det.

Til dig, der ønsker at leve et nærværende, kærligt og meningsfuldt liv. Når du udvikler dig, får ikke kun du et bedre og sjovere liv. Din familie får det også bedre, fordi du smitter helt automatisk dine omgivelser, når du har det godt.

Dit indre afspejles i det ydre. Når du går vejen, følger dine børn og (kommende) partner automatisk med.

Fra modvind til medvind

Vi er her for at udvikle os  

Vi tiltrækker de rigtige mennesker for at udvikle os. De bedste til den opgave er vores familie. Der er ingen som vores familie, der kan få os op i det røde felt. Fordi de spejler de sider, vi tager afstand fra. Det er her guldet ligger. For det er netop de sider, vi tager afstand fra, vi må åbne op for, for at kunne heale fortiden og føle os hele.

Udvikling kræver mod. Vi må være modige, for tilstået, det er meget lettere at bebrejde vores børn, forældre, partner, chef etc.

Jeg har selv gået vejen. Jeg ved af erfaring, at det er hårdere, at bebrejde andre end at se indad. Livet bliver så meget rigere og smukkere, når vi får healet vores barndoms-sår.

Vi kan gøre det på den hårde måde, eller vi kan se livet som en legeplads, fyldt med læring og sjov.

Er du modig?

Jeg elsker at gøre en positiv forskel for børn og forældre

Jeg er inspirator, foredragsholder, blogger, spirituel mentor, kursusleder, forfatter og så er jeg en livsnyder.

I mine foredrag og workshops bruger jeg med min positive tilgang, egne og andres eksempler kædet sammen med redskaber til, hvordan vi kan løse hverdagens udfordringer.

Jeg udviklede Holos Metoden, som er 5 trins metode til at skabe bevidsthed og varig forandring på det følelsesmæssige, intellektuelle, fysiske og spirituelle niveau.

Resultaterne viser tydeligt, at forældre må selv være den forandring, de ønsker at se hos deres børn. Denne model bruges i forbindelse med familievejledning og på forældre-workshops, der hjælper forældre til at skabe et harmonisk balanceret familieliv.

Da jeg arbejdede som teenagecoach, oplevede jeg, hvordan teenagerne havde fået højere selvværd og selvtillid efter endt forløb. Derefter tog de hjem til deres forældre, der ikke havde været igennem samme udvikling. Men det kræver et umådeligt stærkt barn at holde fast for ikke, at vende tilbage til de samme mønstre som før forløbet. Fordi vi forældre så let kan forme vores børn. Mange børn kommer alene i terapi uden forældrene. Der blev det mig klart, at jeg ville hjælpe familier via forældrene.

Vi er allesammen børn af nogen. Vi har alle brug for hjælp og støtte i ny og næ. Man siger det kræver en landsby at opdrage et barn. Den landsby ønsker jeg at tilbyde dig.

Du kan læse min historie og lidt til her

.

Fotografierne af Marianne er af Alice Jacobsen

Jeg bruger min stærke intuition, min egen livserfaring, studier, kurser og uddannelser til at guide og inspirerer forældre

Noget af det der står på mit CV

  • Snart forfatter til bogen Løs konflikterne uden skældud
  • Clairvoyance hos Flemming Bille og Jette Hartimmer
  • Feminin power 2017 hos Kirsten Stendevad
  • Spirituel Mentor Uddannelsen 2013 hos Christine Eilvig
  • Frivillig teenagecoach hos Hverdagens Helte
  • Familie- og teenagecoach kursus
  • Positiv psykologi på Køge Handelsskole
  • Coach uddannelse 2003 på Køge Handelsskole

Jeg blev nomineret til Aros Business Academy blogprisen i 2015 og 2016

Hold dig opdateret med mit nyhedsbrev

og få et redskab til at forstå dit barns adfærd 

Følg M på Instagram