Gratis afklarende samtale

Foto af Marianne Thyboe

GRATIS AFKLARENDE & UFORPLIGTENDE SAMTALE

Har du brug for en samtale vedrørende dit barn, dig selv eller en anden relation, så er du altid velkommen til at få en gratis afklarende telefonisk samtale, hvor vi sammen kan finde den helt rette løsning til dig og din familie

Samtalen er for dig, der overvejer en session, et kursus eller et forløb og gerne vil vide, om jeg kan give dig den rette hjælp.

Få en dybere indsigt og redskaber, der giver tryghed, ro og harmoni i dit familieliv

Det kan være utrolig svært at sætte sig ind i, hvorfor dit barn eller et andet familiemedlem reagerede, som de gjorde, men der er altid en god grund til det alle mennesker gør. Når du kender årsagen, er det lettere at vælge tilgange som styrker dig og dine.

Min tilgang

Som coach, healer og spirituel mentor respekterer jeg dybt enhver klients personlige udviklingsrejse og dømmer ikke de tanker og følelser, du deler med mig.

Jeg tror på, at vi alle bærer svarene i os selv, og jeg er her for at hjælpe dig med at finde dem. Jeg assisterer med at skabe en dybere indsigt og overblik, men det er dig, der træffer beslutningerne og vælger det, der føles rigtigt for dig.

Min egen livserfaring har lært mig, at det er vigtigt at følge sit hjerte, selv når det synes uoverkommeligt. For det er netop det, der beriger os mest.

Livet er en rejse, hvor hver oplevelse og relation bidrager til vores personlige vækst og udvikling.

Det praktiske

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig, så du i ro og mag kan finde ud af, om jeg kan hjælpe dig på rette vej.

Book din tid herunder, send mig en mail: m@mariannethyboe.dk eller sms: 20468847, så finder vi et tidspunkt som passer dig

“Hun coacede/sparrede med mig ud fra min egen situation hjemmefra. Marianne er åben, autentisk, engageret og sød. Jeg har lært at mærke efter og lytte til min intuition, og fået redskaber til at håndtere konflikter. Og ikke mindst at huske selvstøtte. Jeg har mere selvtillid til mig selv og at jeg gør det rigtige.” Elisabeth Rosenkvist mor til 2