Få inspiration hjemme i din stue

Hvis du sætter kaffen over og inviterer venner og bekendte, kommer jeg forbi og holder foredrag om helhjertet opdragelse.

Jeg deler åbent og ærligt ud af mine egne udfordringer som mor. Hvordan mine sønner spejler mig, hvad de har lært mig, og hvordan det har ændret både mit og deres liv. Det hele er flettet sammen med idéer og forslag til, hvordan I kan leve et harmonisk familieliv.

Trænger du til en time out sammen med din mødregruppe, veninderne eller med mødrene i vuggestuen, hvor du mødes med andre, der er samme sted som dig? Og vil du gerne lære mere om helhjertet opdragelse i hyggelige omgivelser? Så kommer jeg ud til jer.

Det bliver med garanti en hyggelig aften, hvor du går opløftet derfra. Du lærer at afkode dine børns signaler, hvorfor de trigger dig, hvordan du støtter dine børn og ikke mindst dig selv som forældre.

Det er magisk at gå hjem med lettet hjerte og tasken fyldt med idéer og redskaber efter en aften med en time out til dig.

Jeg holder Time out for mødre hjemme i din stue, vuggestue, klub eller forening.

Workshoppen varer ca 2 – 3 timer inkl. kaffepause

Det koster 200 kr per deltager for minimum 8 deltagere + evt. kørselsudgifter.

Send en email til: marianne@helhjertetfamilieliv.dk og få et tilbud.