Sandheden kommer ud

Vores omgivelser er i virkeligheden kærlige refleksioner af, hvor vi selv er i livet. Derfor kan det betale sig at se godt efter. Og være det smukke unikke menneske, du er, og er født til at være.

Rigtig mange af os gemmer sider af os selv eller pynter lidt på historien, i den tro vi kan skjule, hvem vi virkelig er. MEN sandheden kommer altid ud.

Derfor handler foredraget om, hvordan sandheden kommer til udtryk. Om at være mere dig. Om at bruge de sandheder, der dukker op, til din fordel, og om at Leve livet.

Sandheden, når den kommer ud, kan være hård. Men tænk hvis du opdagede, når sandheden kom ud, hvor smuk og unik du virkelig er. Hvordan din kreativitet, spontanitet ville få frit løb, fordi intet holdt dig tilbage længere.

Tænk hvis verdenen blev en stor legeplads, du kunne boltre dig på.

Foredraget er for alle der ønsker at udvikle sig og have det sjovt.

Foredragets indhold:

  • Sådan kommer sandheden ud
  • Hvordan ser du dig selv?
  • Farvel til dine gamle historier
  • Hvorfor andres meninger om dig, ikke betyder noget
  • Drop kontrollen, du kan alligevel ikke ændre andres meninger
  • Vær dig selv, vær fri og hav det sjovt

.

Livet forsøger aldrig at fortælle os, at vi er forkerte. Livet forsøger at vise os, at vi har sider af os selv, vi bør se på.

.

Hvornår og hvor?

Torsdag kl 19:00 – 21:00 den 18. januar 2018 i indre København

Marianne er foredragsholder, inspirator og spirituel mentor,  og er to år i træk nomineret til blogprisen. I sine foredrag og workshops bruger hun med sin positive tilgang, egne og andres eksempler kædet sammen med redskaber til, hvordan vi kan løse hverdagens udfordringer.

Nogle af dem, der har lyttet til M’s foredrag og webinarer siger:

Marianne er en fantastisk levende fortæller og god til at forklare og give eksempler

…de siger også:

WOW! Det var en stærk oplevelse at lytte til dit webinar! Marianne Thyboe, du er en guldgrube af input, lærerige cases og fremragende vinkler. Jeg er helt ør indeni af al den information og det kæmpe spejl der pludselig blev stillet op foran mig. Cool!! Her er absolut ting jeg vil arbejde videre med og en masse læring. Kanon webinar! Sig endelig til hvis du holder sådan et igen. Stor og varm tak herfra

Jeg er bare så glad, og jeg mener fra mit hjerte, at du skal fortsætte med det du gør og kan. For det har skabt mirakler for mig, tak

Book din plads her…