Frivillige henter Ukrainske flygtninge

En hånd til de frivillige Artikel Marianne Thyboe
En kunde fortalte mig, hvor taknemmelig hun og hendes mand er for Calmer, en essentiel olie fra dōTERRA, som hun havde købt hos mig.
.
Hun fortalte, at hendes mand og en kammerat havde lånt en bus. De var på eget initiativ kørt hele 3 ture til den Ukrainske grænse og havde hentet kvinder, børn og nyfødte til åbne hjem i Danmark.

Mens de to mænd kørte sammenlagt 12.000 km, ringede denne skønne kvinde rundt til de frivillige, der har tilbudt at tage imod flygtninge. Hun ville sikre, at de vidste, hvad det ville kræve af dem, at tage imod flygtninge, der havde været udsat for voldsomme traumer. For udover flugten var deres hjem blevet plyndret. De havde set kvinder, de kendte, blive solgt og voldtaget. Det er så ubegribelig barskt. Det kræver derfor overskud og rummelighed af de frivillige, der har flygtninge boende.
.
Det, hendes mand oplevede, var helt forfærdeligt. Min kunde havde derfor givet sin mand flasken med Calmer, som han kunne smøre på håndleddene og dufte til olien. Calmer hjalp ham med at få nervesystemet til at bevare roen. Han kom hjem og var så taknemmelig for denne essentielle olie havde virkelig hjulpet ham igennem de barske oplevelser.
.
Jeg blev så rørt over at være vidne til, hvordan dōTERRAs essentielle olier hjælper frivillige rundt omkring i verden, der udsætter sig for farer og alt for barske oplevelser.
Grunden til at jeg valgte dōTERRA’s essentielle olier, udover deres 100% renhed og høje kvalitet. Så er det, fordi jeg som forhandler samtidig med til at støtte fattige og syge rundt om i verden – og også frivillige lige her i Danmark.

Vil du vide mere om olierne, kan du downloade min bog: essentielle olier til dit barn og dig