Sådan løser du konflikterne og hjælper dit barn igennem de svære følelser på en god måde

 • Har dit barn vilde følelses udbrud?
 • Tester dit barn dine grænser?
 • Hører dit barn ikke efter, hvad der bliver sagt?
 • Savner du, at have mere overskud til dit barns følelses udbrud?

De fleste af os mødre har oplevet, at vi forsøgte at bevare roen, men endte med at temperamentet løb af med os, når vi står midt i raserianfald, spark, skrig og skrål.

Kurset er til dig, der ønsker at skabe (k)ærlige, nærende og tillidsfulde relationer til din familie, der varer hele livet. 

Kurset er til dig der ønsker mere ro i hverdagen og mere overskud på mor-kontoen. Det er til dig der gerne vil vende nedslidende konflikter til glade samarbejdsvillige børn.

Du får skabt et tæt bånd til dit barn. Både fordi du lærer hvordan relationen til dit barn er den største kilde til indsigt og udvikling, men også fordi du får redskaber til at skabe ro, respekt, tillid,højt selvværd og glæde i familien.

9 forandrende uger

Du kan deltage i dit helt eget tempo og uanset hvor du er.

Pris 1.975 kr

Betal i op til 4 rater

Starter fredag den 31. januar (dørene lukker den 3. februar)

Mange forældre lever i en hverdag, hvor:

 • børn ikke hører efter, så de ender med trusler og skældud
 • børn får raserianfald, så de føler sig så magtesløse, at de ender med at straffe
 • konflikterne påvirker relationen til deres børn i negativ grad
 • de oplever en dårlig stemning derhjemme
 • de oplever dårlig samvittighed

I løbet af de 8 uger lærer du:

 • at give dit barn en kærlighedsbaseret opdragelse
 • at hæve dit barns selvværd
 • at bevare roen i pressede situationer
 • at gøre dig fri af gamle mønstre og ubearbejdede følelser
 • at få den indsigt, der gør det muligt at møde og forstå dine børn præcis, som de er
 • at spotte dit barns behov bag den “dårlige” opførsel
 • at opnå mere overskud og glæde for alle i familien
 • at få dit barn til at samarbejde
 • at bruge mindre tid på konflikter og mere tid på at hygge med dit barn
 • at lytte til og stole på din intuition
Marianne Thyboe Sådan hjælper du dit barn igennem de svære følelser på en god måde online kursus

Monica

Kurset har givet mig mere overskud i rollen som mor af flere grunde:

* Jeg har følt mig støttet af en super kompetent person (Marianne Thyboe)

* Jeg har fået viden og input i passende doser.

* Marianne har en meget kærlig og ikke mindst meget dyb viden om børn og forældre, og hvad der er på spil i følelserne og i relationerne

Alt dette har gjort, at jeg føler mig mere kompetent som forælder, og derfor nemmere kan træffe nogle gode beslutninger om rammer og struktur, og bedre kan gennemføre dem. Jeg er blevet mere tålmodig og forstående over for min mand. Jeg har mere overskud ift mit barn, hvilket har en effekt på hans trivsel generelt.

Jeg har prøvet andre forløb, og jeg må sige, at Marianne Thyboes forløb klart har været det bedste for mig. Marianne har en meget dyb indsigt i dynamikkerne i familien, så derfor opdrager man ikke blot på overfladen (som jeg fx oplever det i Parent Management Training), men kommer virkelig i dybden og forstår, hvad er det, der sker i mig, siden jeg reagerer på den måde, når mit barn har en bestemt adfærd. Man bliver også klædt på til at forstå, hvad årsagerne er til barnets adfærd, så man kan ændre på de bagvedliggende årsager, fremfor at rette på en adfærd. Det har været meget værdifuldt for mig.

At anbefale Marianne er lidt ligesom at anbefale en hemmelig ferieperle. Man vil egentlig helst have det for sig selv :o) Men for alle forældre og børns skyld vil jeg meget gerne anbefale Mariannes forløb. Det er virkelig godt. Så godt og til så rimelig en pris. De varmeste anbefalinger herfra. Der er meget valuta for pengene, pga den meget info i passende korte sekvenser, og den personlige kontakt på online-session 1 x ugentligt.

Denise Herrestrup

Jeg sover bedre om natten. Jeg er ikke lige så mentalt udmattet, når jeg har stået med trætte sure børn der laver flitsbue og modarbejder mig. Jeg er blevet langt bedre til at være der som en klippe for mine børn til det går over. Helt uden at blive stresset eller mærke ubehag.

Kurset giver nye øjne på problematikkerne i relationen med børnene. Det har været en kæmpe fordel at tage kurset sammen med min mand, så vi har kunne snakke sammen om det vi har lært og støtte hinanden. Og så er det helt perfekt, at det er online, så jeg ikke har været afhængig af at skulle ud af døren, men har kunne deltage hjemme under dynen, på sofaen eller hvor jeg har været.

Du er utrolig empatisk og hjertevarm. Du ser de ressourcer dine deltagere har med sig og støtter dem der, hvor de vakler. Du evner at komme med konkrete råd, samtidig med at give plads til egen refleksion, så det enkelte råd kan omdannes til lige præcis det barn og den situation, hvor det skal bruges. Du er altid glad, smilende og imødekommende. Du er nysgerrig på den adfærd, du får beskrevet hos både børn og voksne, og du formår at stille spørgsmål der bidrager til, at vi som forældre kan finde svaret i os selv, så svaret på vores spørgsmål kommer fra hjertet med udgangspunkt i vores egne værdier og det enkelte barn.

Du har en fantastisk forståelse for at et godt råd ikke altid er godt for alle, og du sætter ord på at vi som forældre ved bedst, og guider os til at finde vores egne svar.

Christina

Jeg har fundet ud af, jeg lidt havde glemt eller nedprioriteret mig selv og kunne derfor heller ikke være den mor, jeg gerne ville være. Jeg får fyldt mig selv op, så jeg meget bedre kan være der for pigerne. Jeg har fået en masse viden og redskaber, som gør jeg bedre forstår, hvad der sker med hjernen, både inde i mig og især i mit barn.

Opdagede en skyggeside som stammer fra min barndom, da jeg blev mobbet. Det giver mig en forståelse for, hvorfor jeg har haft så svært ved at holde fast. Det er alle pengene værd. Man for simpelthen så meget ud af det og udvikler sig som person.

8 moduler

Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 1 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 2 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 3 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 4 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 5 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 6 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 7 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv modul 8 online kursus
Marianne Thyboe Det harmoniske familieliv ekstra online kursus

At få børn er en udviklingsrejse. Kurset er udover at være en personlig udviklings proces, så viser jeg dig en ny og (mere) kærlig måde at opdrage på.

Du bliver bedre i stand til at rumme dit barns store følelser og “dårlige” opførsel. Du får redskaber til at få dit barn til at samarbejde. Du vil opleve, at I får færre konflikter, og at du står mere stærkt og groundet i de konflikter der uundværlig vil dukke op.

Du får større forståelse for dine følelser og dine skyggesider, så de ikke længere fylder så meget i dit liv, men oplever, at du bliver en gladere mor/far.

8 forandrende uger – det får du

Lydfiler & videoer

Nyt modul hver uge samt et bibliotek fyldt med eksempler, som du kan se/lytte til, når du vil

LIVE Facebook møder

Hver uge har vi et LIVE møde på Facebook, hvor jeg svarer på spørgsmål og guider jer. 

Online netværks gruppe

Forældre fællesskab i en lukket Facebook-gruppe, hvor I kan sparre, løfte og støtte hinanden

Værktøjskasse

Du får en masse indsigter, viden og redskaber til at løse konflikterne og stå mere sikkert i forældrerollen

Q & A

Du får løbende svar på dine spørgsmål og problematikker

Skriftligt materiale

Du får arbejdsark, som du kan gennemgå i dit eget tempo

Det var meget lærerigt og har sat gang i meget, jeg kan forandre i min relation til mine børn. Dygtig, medrivende og naturlig underviser

Jeg har fået øjeblikkeligt effekt af de redskaber, jeg har afprøvet. Jeg kan løfte energien i de situationer som jeg før var kørt helt fast. På et split sekund er tingene vendt og jeg kan gå en anden vej end den vrede, sure og udskældtene vej

Marianne er et fantastisk, varmt og givende menneske. Hun er vildt inspirerende og super dejlig at være sammen med.

Marianne er en fantastisk levende fortæller og god til at forklare og give eksempler. Noget af det bedste ved kurset er den åbenhed, der har været mellem os forældre, og Mariannes måde at inddrage sit eget liv på.

Kurset var en dejlig oplevelse og jeg følger mig meget klogere og ved det bliver bedre skridt for skridt. Jeg har fået redskaber til en positiv tilgang til samværet med vores børn. Det er befriende at finde ud af at man deler sine problemer med mange andre børnefamilier, så gør det! Jo hurtigere du kommer i gang med Mariannes kursus job bedre.

Marianne er åben, autentisk, engageret og sød. Jeg har fået redskaber til at håndtere konflikter. Og ikke mindst at huske selvstøtte. Jeg har mere selvtillid til mig selv og at jeg gør det rigtige.

Det er en fantastisk befriende måde at “opdrage” på.

Dette kursus har også rettet mit blik mod mine egen indre sår. Jeg er blevet opmærksom på de ting, der bare køre af med mig på automatpiloten. Jeg er blevet bedre til at lytte til min datter

Far til 2

Jeg ville på en normal dag have råbt og truet med minus tv eller lignende. Jeg har kæmpet med, at jeg bliver trigget lidt hurtigt og drengene ligeså. Jeg tror, jeg har brugt samtlige værktøjer, og sikken dejlig effekt. Fedt at se det virker.

Jeg er bare så glad, og jeg mener fra mit hjerte, at du skal fortsætte med det du gør og kan. For det har skabt mirakler for mig, tak

Jeg kan varmt anbefale kurset “Sådan hjælper du dit barn igennem de svære følelser”. Kurset har betydet en dybere viden, som kan bruges i rigtig mange situationer/relationer, som gør hverdagen nemmere/roligere.

Det er let at tage i en hverdag, der ofte kan være lidt presset, da det tages online. Det er opdelt i emner, hvor der åbnes for et emne af gangen, det gør det let og overskueligt. Tak Marianne for et fantastisk kursus med en viden og indsigt, som bare går ind under huden.

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for mig?

Kurset er for alle forældre med børn i alderen 3 – 16 år

Alderen spiller i virkeligheden ikke nogen rolle, fordi fokus hovedsageligt er på os selv og vore reaktioner.

Skriv til mig på m@mariannethyboe.dk hvis du har et spørgsmål

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Du kan tage kurset i dit eget tempo.

Med børn i huset sker der selvfølgelig uforudsete ting, så som sygdom og andet. Fordelen ved onlinekurset, er, at du kan være med når det passer ind i dit program og uanset om du er på farten eller sidder derhjemme.

Skriv til mig på m@mariannethyboe.dk hvis du har et spørgsmål

Kan jeg tage kurset med på ferie?

Ja, det er lige meget hvor du er i verden, så længe du har internet.

Kan jeg booke en privat session med dig undervejs, hvis jeg ønsker?

Ja, det kan du. Du kan booke en privat session her

Hvordan foregår et online kursus?

 • Kurset er online, så du let kan tilgå det både via computer, mobil eller tablet
 • Du får tilsendt en mail med adgangs oplysningerne.
 • Du kan lytte til lydfilerne og se videoerne når det passer dig
 • Vi følges som hold i en lukke Facebookgruppe, hvor jeg støtter dig hele vejen

Skriv til mig på m@mariannethyboe.dk hvis du har et spørgsmål

Hvad er prisen?

Prisen for onlinekurset er 1975 kr som også kan betales i rater

Kan jeg betale i rater?

Ja, du har mulighed for at betale kurset i op til 4 rater for et lille gebyr

Hvor længe har jeg adgang til onlinekurset

Du har adgang til kuret i 1 år.

Kurset bliver løbende opdateret, og børnene bliver ældre, og nye ting opstår – Ønsker du at købe kurset igen, får du kurset til ½ pris

636

forældre har gennemført kurset

Vores børn er vores største læremestre. For der er ingen som vores børn, der kan få os op i det røde felt.

Jeg guider dig hele vejen igennem, så du får en sjovere og lettere hverdag.

På forløbet blander jeg min egen og andre forældres historier med værktøjer og øvelser, så din bagage ikke behøver gå i arv til dine børn, men stopper med dig.

Jeg glæder mig til at inspirere og guide dig, så du kan skabe det familieliv, du drømmer om.

100% tilfredshedsgaranti

Jeg er her for at hjælpe dig og din familie. Hvis du ikke oplever nogen resultater overhovedet, så refundere jeg dine penge.

Mere end 600 forældre har gennemført kurset. Jeg ved, at hvis du gennemgår kurset, vil du opnå virkefulde resultater. For at kunne benytte tilfredshedsgarantien, skal du have gennemført hele kurset.

Læs betingelserne her