Hvordan har din barndom påvirket dig?

Marianne fortæller, hvordan barndommen påvirkede hende op igennem voksenlivet, som mor, som partner og på arbejdspladsen.

Hør Mariannes historie, hvad der var hendes vendepunkt, og hvordan hun fik stoppet de ydre negative påvirkninger til positive.

.

Jo mere de voksne, der var omkring dig, har været i stand til at se og elske dig for lige præcis det smukke menneske, du er, desto højere selvværd har du.

Børn vil bare gerne elskes. Som barn vidste du instinktivt, at du var fortabt, hvis du ikke var elsket. Derfor gjorde du alt, hvad du kunne, for at blive elsket.

Hvis det at være elsket krævede, at du lukker ned for sider af dig selv undervejs, så gjorde du det. Ingen er perfekte, derfor er det er sket for os alle.

Hvis du mærkede, at du var elsket, når du var på en bestemt måde og ikke bare var dig selv, så vil det påvirke dit selvværd. Det var ikke hele dig, der var elsket, men en tilpasset udgave af dig. Alt dette foregår ubevidst, og derfor er du som regel ikke klar over, hvordan dette kan påvirke dit voksne liv.

På foredraget fortæller Marianne, hvordan specielt din familie er dine største healere. I stedet for at fortsætte behovet for at rette på din partners og børns fejl, lærer du, hvorfor netop disse sammenstød er afgørende for din egen spirituelle rejse til højere bevidsthed.

.

Foredraget er for alle der ønsker at udvikle sig og have en hyggelig og inspirerende aften.

Foredragets indhold:

  • Vores barndom betyder mere end vi går og tror
  • Hvorfor er det, at vi nogle gange føler os alene, usete eller misforstået af dem, vi elsker mest?
  • Tag over, hvor dine forældre slap og bliv et lys for andre
  • Åben op for at være dig selv, være fri og have det sjovt

.

Livet forsøger aldrig at fortælle os, at vi er forkerte. Livet forsøger at vise os, at vi har sider af os selv, vi bør se på.

.

Hvornår og hvor?

Torsdag kl 19:00 – 21:00 den 7. december i indre København

Book din plads her…

Marianne er foredragsholder, inspirator og spirituel mentor,  og er to år i træk nomineret til blogprisen. I sine foredrag og workshops bruger hun med sin positive tilgang, egne og andres eksempler kædet sammen med redskaber til, hvordan vi kan løse hverdagens udfordringer.

Nogle af dem, der har lyttet til M’s foredrag og webinarer siger:

Marianne er en fantastisk levende fortæller og god til at forklare og give eksempler

…de siger også:

WOW! Det var en stærk oplevelse at lytte til dit webinar! Marianne Thyboe, du er en guldgrube af input, lærerige cases og fremragende vinkler. Jeg er helt ør indeni af al den information og det kæmpe spejl der pludselig blev stillet op foran mig. Cool!! Her er absolut ting jeg vil arbejde videre med og en masse læring. Kanon webinar! Sig endelig til hvis du holder sådan et igen. Stor og varm tak herfra

Jeg er bare så glad, og jeg mener fra mit hjerte, at du skal fortsætte med det du gør og kan. For det har skabt mirakler for mig, tak

Book din plads her…