Føl friheden til at være dig og genfind din styrke

Sessionen kan heale:

 • fortidens sår og traumer
 • relations problemer med dit barn, din partner og dine forældre
 • angst
 • vrede
 • lavt selvværd
 • stress
 • traumer

Sessionen åbner op for undertrykte følelser og de blokeringerne, du har i kroppen.

Når vi undertrykker vores følelser, kan det skabe stress, kortluntethed, søvnbesvær, sygdom og konflikter med din familie.

De negative erfaringer og overbevisninger, vi har med os fra hovedsageligt vores opvækst, styrer os.

Session kan blandt andet hjælpe dig med at:

 • blive fortrolig med dine følelser, så de ikke længere styrer dig
 • slippe gamle begrænsninger
 • føle større frihed og glæde
 • slippe traumatiske minder
 • få selvværd og selvtillid
 • få mere livskvalitet

Den healende session varer op til 1½ time og foregår enten hos mig, per telefon eller via Skype

Det siger mine kunder

Gitte Ludvigsen

Fordelene ved healnde terapi sessioner er, muligheden for at heale fortiden, at mærke lethed, når fortiden er healet og en tro på at alt er muligt.

Jeg er efter en session blevet mere afslappet. Jeg er ikke så kontrollerende.

Du skal besøge Marianne, fordi det virker at gå tilbage i fortiden og heale.

Anne Thorning Holst

Marianne er en utrolig god vejleder, rolig og omsorgsfuld.

De tre største fordele ved en gruppe terapi healing er, at få “luft”, at føle at være kommet videre, og at få indsigt i sin egen styrke.

Marianne får dig til at se nye sider/styrker af dig selv. Prøv det selvom du er skeptisk.

De største fordele ved healende terapi er kontakt og fokus på mine styrker, og det er kontakten til mit indre barn.

Det mest udbytterige ved gruppe healingen var snakken, vi havde i gruppen efter healingen.

Marianne har en dejlig stemme og energi. Hun er ærlig i fremlæggelsen af sig selv. Det virker troværdigt.

Jeg vil anbefale alle at prøve en healende terapi session. Prøv det, det løsner.

Lisbet Jeppe-Jensen

Det er en “let” adgang til betydningsfulde oplevelser og følelser. Fordelen er at det er en “neddrosling” af egoét og analyserende forholdn mig undervejs. Gruppehealingen var en tydelig og nænsom guiden.

Det mest udbytterige ved gruppe healingen var mængden af kærlig energi undervejs. Marianne er nænsom og varm i sin kontakt og guiden. Jeg vil anbefale alle at få en session. Det er selvomsorg og en tryg guiden.

Det fungerede godt i gruppe, hvor der er plads til det individuelle rum og efterfølgende dejlig udveksling i gruppen

Malene Hilst

Det mest overraskende ved sessionen var at forstå styrken i tilgivelse, og at mærke en kropslig forløsning. At finde min egen styrke.

Giv dig selv lov til at heale. Marianne er kompetent, autentisk og tryghedsskabende.

Stort tak for din gode energi, som jeg kunne mærke gjorde stort indtryk på modne erfarne kvinder.

Jane Postgaard

Jeg fik “set” på et gammelt traume og fik en anden vinkel på. Det var overraskende at jeg kunne sidde i en gruppe sammen med “fremmede” kvinder og alligevel komme dybt ind.

Marianne var meget nærværende og omsorgsfuld. Du virker meget dygtigt til det du gør. Prøv det, det er virkelig givende og dejligt.

Den største fordel ved min session var for mig, at jeg blev ført hen til min indre visdom. Det har været en øjenåbner og har givet mig ro at tænke på, at svarene er så tæt på.

Da jeg sagde farvel til Marianne efter session, følte jeg en lykke over, at Marianne “vækkede” intuitionen. Hun gjorde mig så fint opmærksom på at følge intuitionen i stedet for at være i hovedet hele tiden.

Overordnet har sessionen givet mig mere ro og mere kontakt med mig selv. Jeg har det godt, og det smitter klart af på alle.
Marianne er utrolig tillidsvækkende, empatisk og nærende i hendes møde med andre mennesker.

Christian Ludvigsen

Jeg har fået mere tro på, at tingene godt kan lade sig gøre. Og det gør de. Der er ikke længere skænderier i familien. Jeg har nemmere ved at føle den kærlighed, der går gennem mig til andre i familien, og det gør mig overbærende. Jeg har en større kærlig forståelse.

Marianne er en interessant dame med stor nysgerrighed på mennesker, og det føles godt. Velvillig og kærlig. Marianne hygger sig med det, hun laver, og det smitter af. Hun er modig. Jeg tror, hun kan tåle at høre alt og gør det med overbærenhed.

Da jeg prøvede denne session på egen krop, oplevede jeg for første gang, hvilke evner vi mennesker er i besiddelse af, ofte uden at vide det. Vi har evnen til at helbrede os selv.

Det der er så fantastisk, er, at du under sessionen, healer dig selv. Jeg guider dig blot blidt. Ikke nok med at du bliver healet, du får også en selvtillid og en tro på dig selv, fordi du oplever, at det er dig selv, der helbreder dig. Det er en fantastisk og uvurderlig gave at få.

Jeg har haft en traumatisk opvækst. Jeg troede, jeg aldrig jeg ville slippe de sår og skrammer fra dengang, men udover at jeg idag føler mig så fantastisk fri og glad, så har det givet mig en selvtillid, at vide jeg har healet mig selv.

Ikke nok med at du bliver healet, du lærer også så meget om dig selv og dit potentiale.

Den healende session varer op til 1½ time og foregår enten hos mig, per telefon eller via Skype/Messenger

Pris 600 kr

Gruppe healing

Der sker noget magisk, når vi er sammen. Vi løfter i fællesskab energien. Hvilket kan gøre healingen endnu mere kraftfuld, øjenåbende og givende. Det er værdifuldt at være sammen med andre, især når vi slipper følelsesmæssige og fysikse blokeringer og ændre vaner.

Det er healende og givende at blive set og forstået. En cirkel af kvinder, hvor du bliver spejlet i dit lys, opmuntret og hjulpet.

Jeg guider jer, på det samme så ved individuelle healende terapi sessioner. Bagefter taler vi om de oplevelser I har gjort jer under sessionen. Hvilket er så øjenåbende, fordi de andre deltagere gør dig bevidst om dine oplevelser, når de deler deres. Oplevelser som du måske aldrig kunne have opdaget selv.

Ikke kun under gruppehealingen, men også bagefter, når vi deler vores oplevelser, vil I opleve healing i form af “aha” oplevelserne, der flytter jrt.

Jeg kommer ud til fødselsdage, mødregrupper og andre events.

Vi er max 10 personer og det varer ca. 3 timer.

Kontakt mig for booking og priser her: m@mariannethyboe.dk

Du kan også skrive dig op venteliste. Så skriver jeg til dig, når jeg arrangere næste gruppe healing