Til dig, der ønsker at slippe fortiden, så den ikke går i arv til dine børn, men stopper med dig

Forestil dig et liv,

hvor

 • dine børn er glade og har et sundt selvværd
 • du er glad og har mere overskud fordi du lever fra din essens
 • at I har færre konflikter og har mere samhørighed, samarbejde og glæde i familien
 • du ikke bliver påvirket af konflikterne i familien, fordi du ved, at de er vejvisere til healing både for dig og dine børn

Når vi giver vores relationer lov til at være vores vejvisere på vejen hjem til os selv, bliver vi ikke kun selv hele mennesker. Vi bliver også en del af vores børns og partners healings proces.

Du bliver det lystårn, der skaber harmoni og balance i din familie.

6 moduler på restaurant Snekken på Roskilde havn

Marianne er rigtig god til at se bag om situationen og spotte, hvad det egentlig handler om, når børnene “støjer” trigger os. Jeg fik en højere bevidsthed om, hvordan det hele hænger sammen. Jeg føler mig set og hørt og opdagede, at jeg er ikke alene om at have problemer. Kurset fungerede rigtig godt, fordi teorien kædes sammen med praktiske eksempler og historier fra Mariannes og os deltageres liv.  Tina Jørgensen

Det var så godt at få åbnet op og fortælle om de udfordringer man oplever, og fornemme at andre døjer med samme problemer. Kurset var forløsende. Det giver stof til eftertanke. Det var rigtig dejligt at det var med personlige oplevelser, som der tages udgangspunkt i Julie Boesen

Forløbet er noget for dig,

hvis…

 • du har fået nok af konflikter og misforståelser
 • du ville ønske, der var færre søskendeskænderier
 • du ønsker mere fred og sjov ved middagsbordet
 • du ville gerne være foruden plagerier og ulvetime
 • du savner inspiration, støtte og vejledning
 • du ved dine børn spejler dig
 • du ønsker at heale din fortid, så du kan nyde dit liv

Få hemmeligheden til det harmoniske familieliv

 • Fylder konflikterne for meget i din familie?
 • Er du træt af magtkampene med dine børn?
 • Ville du ønske du havde nøglen til at få dit barn til at samarbejde uden bøvl?

Glad mor – Glade børn er for dig, der gerne vil have indsigt i dit barns verden og ønsker et tættere forhold til dit barn og din partner.

Earlybird pris 7.570,- kr for hele forløbet
(pris efter den 1. okt 9.190,- kr)

Du kan også betale i rater

Forløbet giver dig

indsigt i dit barns verden

du styrker både dit eget og dit barns selvværd

du lærer at sætte kærlige og tydelige grænser

du ved hvordan du bedst støtter dig selv og dit barn

du lærer at lytte til og stole på din intuition

du styrker relationen til dig selv, dit barn og din partner

du får redskaber til at komme videre, når I er kørt fast i en konflikt

du giver hele familien glæde, harmoni og overskud

du får løsninger, der skaber ro og harmoni – og vigtigst af alt – som virker for dig

du får den store redskabskasse, som alle mødre bør eje

Det får du også

2 healende sessioner

Du får 2 healende sessioner hos mig eller via Skype, som afholdes senest 2 måneder efter sidste workshop dag.

5 workshop dage med lækker frokost

Vi mødes 5 lørdage med 14 dages mellemrum, så du har mulighed for at prøve teorien af i praksis

Online netværks gruppe

Hjertevarmt fællesskab på Facebook, hvor I kan sparre, løfte og støtte hinanden

Værktøjskasse

Du får redskaber til at løse konflikterne og stå mere sikkert i din rolle som mor

Q & A

Få løbende sparring på dine spørgsmål og problematikker

Skriftligt materiale

Du kan downloade alt det skriftlige materiale, så du kan gennemgå materialet i dit eget tempo

At blive mor har lært mig så meget om mig selv. Jeg opdagede, hvilke mønstre jeg havde taget med mig ind i moderskabet. Vores børn er vores største læremestre. De viser os vore gode sider, men så sandelig også de mindre pæne sider.

Jeg guider dig hele vejen igennem, så du får vendt konflikterne og udfordringerne til værdifuld indsigt.

På forløbet blander jeg min egen og andre forældres historier med værktøjer og øvelser, så din bagage ikke behøver gå i arv til dine børn, men stopper med dig.

Jeg glæder mig til at inspirere og guide dig, så du kan skabe det familieliv, du drømmer om.

De varmeste hilsner

Marianne

Det var godt at få åbnet op for og få redskaber til en positiv tilgang til familielivet, herunder samarbejdet til min ægtefælle omkring børneopdragelse og familie. Vi kunne have en hel uformel og åben dialog, hvor alle turde være sig selv. Dette fordi Marianne var så ærlig lige fra start. Det var en dejlig oplevelse og jeg følger mig meget klogere og ved det bliver bedre skridt for skridt. Jeg har fået redskaber til en positiv tilgang til samværet med vores børn og en frisk begyndelse med min mand. Det er befriende at finde ud af at man deler sine problemer med mange andre børnefamilier, så gør det! Jo hurtigere du kommer i gang med Mariannes kursus job bedre. Helene Liebst

Marianne, du er et fantastisk, varmt og givende menneske. Du er vildt inspirerende og super dejlig at være sammen med. Jeg har nydt de 2 dage sammen med dig, din mand og kursusdeltagerne. Kurset var så skønt pga åbenheden, stemningen og selverkendelserne. Man lærer at forstå, se og føle sine børn og man får redskaber til forandring. Jeg anbefaler varmt kurset til andre, det er det hele værd. Dorte jensen

Det praktiske

Vi mødes fysisk 6 dage

 • Stedet er Snekken Trattoria med udsigt over Roskilde Havn
 • Jeg tilbyder frokost, kaffe, the og frugt
 • Din investering: Early bird 7.570 kr  (normalpris 9.190 kr)
 • Kan betales i rater

Start

 • Søndag den 10. november kl 10 – 15

Skriv dig på ventelisten

“Jeg lærte din pædagoiske tilgang på forrige kursus, som virkelig åbnede min øjne for, hvordan det skal gribes an. ‘Pædagoisk’ er heller ikke det rigtige ord, for dit kursus er jo så meget mere end det. Jeg er helt med på, at man skal reparerer sig selv først, før man kan have overskuddet til at håndtere sine børn rigtigt. Jeg kender efterhånden den rigtige pædagoiske tilgang (når jeg har overskuddet), der det kniber er overskuddet og selvtilliden ‘i øjeblikket’ til at gøre det rigtigt. Og det gav dit kursus mig blandt andet. Det giver mig overskud at blive mindet om, at hører dine og de andre deltagers historie og øjebliks situationer med børnene. Det får mig til at tænke og se min dreng med de rigtige briller på.

Min situation er jo lidt anderledes end mange af dine andre deltagere. Min søn er hjerneskadet, og jeg kommer ikke med en dramatisk barndom i rygsækken. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har et hav af indre dæmoner at arbejde med. For det har jeg. Men i virkeligheden gør det ikke den store forskel. Tilgangen er den samme uanset historien. 

 Jeg har lært så meget (specielt igennem dig) og har alt den kendskab til min søn problematikker. Jeg er yderste tilfreds med dit kursus. Tak for dig Marianne. Du er skøn og har gjort en kæmpe forskel for mig. Kh Louise Johansen, mor til to

Har du spørgsmål til forløbet?

Så kan du skrive til mig her

Jeg tilbyder også 15 minutters afklarende session

Udfyld herunder, så vender jeg tilbage til dig