Et udviklingsforløb, hvor vi åbner op for de sider vi har gemt og glemt

Når vi udvikler nye sider af os selv, kan vi transformere vores familie

 • Kender du også følelsen af, at lige meget hvad du gør, så er det ikke godt nok?
 • Vil du gerne have et mere balanceret familieliv?
 • Ville du ønsker du havde færre magtkampe med børnene eller andre familiemedlemmer?
 • Føler du, at du har mistet forbindelsen til dig selv, efter du er blevet mor?
 • Ønsker du at slippe tidligere generationers mønstre, så de ikke går i arv til dine børn?
 • Savner du at kunne have mere overskud, ro og tillid til dig selv?
 • Fylder bekymringer og tvivl for meget?
 • Er du klar til at ændre det som ikke fungere i dit liv og i din familie?

Når vi giver vores relationer lov til at være vores vejvisere på vejen hjem til os selv, bliver vi ikke kun selv hele mennesker. Vi bliver også en del af vores børns og partners udviklings proces.

6 moduler og 2 indre rejse healinger

Marianne er rigtig god til at se bag om situationen og spotte, hvad det egentlig handler om, når børnene “støjer” trigger os. Jeg fik en højere bevidsthed om, hvordan det hele hænger sammen. Jeg føler mig set og hørt og opdagede, at jeg er ikke alene om at have problemer. Kurset fungerede rigtig godt, fordi teorien kædes sammen med praktiske eksempler og historier fra Mariannes og os deltageres liv.  Tina Jørgensen

Det var så godt at få åbnet op og fortælle om de udfordringer man oplever, og fornemme at andre døjer med samme problemer. Kurset var forløsende. Det giver stof til eftertanke. Det var rigtig dejligt at det var med personlige oplevelser, som der tages udgangspunkt i Julie Boesen

Forløbet er noget for dig, hvis…

 • du har fået nok af konflikter og misforståelser
 • du er træt af tvivl og bekymringer
 • du gerne vil slippe gamle traumatiske minder
 • du gerne vil åbne op for dig 
 • du er klar til at ændre det, som ikke virker i dit familieliv
 • du ønsker at skabe et harmonisk familieliv med plads til alle
 • du er klar til at folde dig ud og undersøge hvem du er
 • du ønsker at blive den rollemodel, som du måske ikke selv har haft i din opvækst
 • du gerne vil styrke din intuition
 • der ønsker at slippe fortidens mønstre, så den ikke går i arv til dine børn, men stopper med dig

Til dig, der er er klar til at tranformere dit liv og dit familieliv

Hvad får jeg ud af forløbet?

 • du får en dybere bevidsthed og indsigt i dig selv og dine børn
 • du bliver klogere på de mønstre, som spænder ben for dig og dine
 • du bliver mere medfølende og støttende overfor dig selv
 • du lærer dig selv og dine børn bedre at kende
 • du hviler mere i dig selv
 • du får større klarhed, og du får redskaber til at skabe forandring i dit liv og i dit familieliv

Glad mor – Glade børn er for dig, der gerne vil have indsigt i dit barns verden og ønsker et tættere og kærligere forhold til dig selv, dine børn og din partner.

Pris 5.000,- kr for hele forløbet

Du kan også betale i rater

Forløbet giver dig

indsigt i dit barns verden

du styrker både dit eget og dit barns selvværd

du lærer at sætte kærlige og tydelige grænser

du ved hvordan du bedst støtter dig selv og dit barn

du lærer at lytte til og stole på din intuition

du styrker relationen til dig selv, dit barn og din partner

du får en dybere forståelse for de årsagerne til konflikterne opstår, og hvordan de kan transformeres til meningsfuld vækst

du giver hele familien glæde, harmoni og overskud

du får løsninger, der skaber ro og harmoni – og vigtigst af alt – som virker for dig

du får en unik værktøjskasse, som alle mødre bør eje

Det får du også

1 private sessioner

Du kan vælge mellem en healende session eller en vejledende session via telefon eller Skype. De afholdes senest 2 måneder efter sidste workshop dag.

6 workshop aftener

Vi mødes 6 aftener med 14 dages mellemrum, så du har mulighed for at øve mellem modulerne og få feedback

Et støttende netværk

Hjertevarmt og støttende kvindefællesskab både live og online, hvor I løfter og støtter hinanden

Værktøjskasse

Du får en unik værktøjskasse med genveje, støtte og hjælp til at lytte til din intuition, løse problematikkerne og stå stærkt som mor

Q & A

Få løbende sparring på dine spørgsmål og problematikker

Skriftligt materiale

Du kan downloade det skriftlige materiale, så du kan gennemgå materialet i dit eget tempo

Jeg guider dig hele vejen igennem, så du får vendt konflikterne og udfordringerne til værdifuld indsigt og healing.

Jeg glæder mig til at inspirere og guide dig, så du kan skabe det liv og familieliv, du drømmer om.

De varmeste hilsner

Marianne

Jeg har givet slip på nogle gamle dybe sorger. Det overrasker mig, at det føles let.

Jeg havde svært ved, at være den forstående, rummelige og tålmodige mor, jeg gerne ville være, når jeg var følelsesmæssigt presset og stresset. Nu føler jeg mig mindre presset og stresset, hvilket er en kæmpe gave for mig og mine børn

Du er utrolig tillidsvækkende, søde, varm og omsorgsfuld Kæmpe stor ros fra mig! Jeg er så glad for du krydsede min livsvej. Mor til 2

Det var godt at få åbnet op for og få redskaber til en positiv tilgang til familielivet, herunder samarbejdet til min ægtefælle omkring børneopdragelse og familie. Vi kunne have en hel uformel og åben dialog, hvor alle turde være sig selv. Dette fordi Marianne var så ærlig lige fra start. Det var en dejlig oplevelse og jeg følger mig meget klogere og ved det bliver bedre skridt for skridt. Jeg har fået redskaber til en positiv tilgang til samværet med vores børn og en frisk begyndelse med min mand. Det er befriende at finde ud af at man deler sine problemer med mange andre børnefamilier, så gør det! Jo hurtigere du kommer i gang med Mariannes kursus job bedre. Helene Liebst

Marianne, du er et fantastisk, varmt og givende menneske. Du er vildt inspirerende og super dejlig at være sammen med. Jeg har nydt de 2 dage sammen med dig, din mand og kursusdeltagerne. Kurset var så skønt pga åbenheden, stemningen og selverkendelserne. Man lærer at forstå, se og føle sine børn og man får redskaber til forandring. Jeg anbefaler varmt kurset til andre, det er det hele værd. Dorte jensen

Det praktiske

Det handler om dig og dit familieliv

Giv dig selv dette frirum

 • I alt 27 timers undervisning, healing og mentoring
 • Det foregår online
 • Dine private sessioner bliver afholdt per telefon eller skype
 • Der serveres kaffe, the og snack, som er inkl. i prisen
 • Din investering: 5.000 kr, som kan betales i rater

Lukket for tilmelding

Skriv dig op på ventelisten herunder

Jeg var så heldig, at deltage i Mariannes kursus Glad mor – Glade børn. Jeg er mor til 3, som har min egen bagage fra min fortid, og vil gerne have at mine børn oplever en god barndom.

Det har givet sine udfordringer i mit liv som mor. Mariannes kursus gav et godt indblik og gode redskaber til mig til at genkende udfordringerne og arbejde med dem, for at opnå ændringer i dagligdagen.
Kurset kan varmt anbefales til dig, der er klar til at tage styringen i sit liv og ønsker ændringer i hverdagen.

Elyte V. Hansen

Den største fordel for mig, at jeg blev ført hen til min indre visdom. Det har været en øjenåbner og har givet mig ro at tænke på, at svarene er så tæt på.

Da jeg sagde farvel til Marianne efter den healende terapi session, følte jeg en lykke over, at Marianne “vækkede” intuitionen. Hun gjorde mig så fint opmærksom på at følge intuitionen i stedet for at være i hovedet hele tiden.

Overordnet har sessionen givet mig mere ro og mere kontakt med mig selv. Jeg har det godt, og det smitter klart af på alle.
Marianne er utrolig tillidsvækkende, empatisk og nærende i hendes møde med andre mennesker.
Mor til 2

Har du spørgsmål til forløbet?

Så kan du skrive til mig her eller til m@mariannethyboe.dk

Jeg tilbyder også 15 minutters afklarende session

Udfyld herunder, så vender jeg tilbage til dig

Skriv dig op på ventelisten herunder