Glad mor – Glade børn

Forløb på 5 moduler og privat session

.

Hvordan ville det være at have et harmonisk balanceret familieliv med plads til alle?

.

Støtter eller beskytter du dit barn? Hvis du selv har savnet omsorg, støtte eller kærlighed fra dine forældre, kommer du sikkert til at beskytte dit barn mere end nødvendigt.

Vi er i en tid, hvor børn oplever mange krav og kaos. Spørgsmålet er om dit barn bliver klædt godt nok på til at klare den verden, han/hun lever i?

Når du beskytter dit barn, skaber du ikke et glad barn, der hviler i sig selv, tværtimod.

Forestil dig, hvad der ville være muligt for dig og dit barn, hvis du kunne skabe balance i dit familieliv.

Hvis du ønsker dit barn forandre sig, må du være forandringen.

Den største gave vi forældre kan give vores børn er, at lade dem få lov til at være sig selv. Til trods for vores bekymringer og tvivl. 

På workshoppen lærer du, at forstå og rumme dit barns og dine egne handlinger og følelser.

Relationen til dine børn giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende, fordi dine børn spejler dig.

5 Moduler

Min intention med workshoppen er at give dig redskabene til at komme i mål med dine største ønsker indenfor:

Familielivet

Relationen til dig selv

Relationen til dine børn og din (kommende) partner

Det er fuldt ud muligt, når du begynder at praktisere min teori i din hverdag.

Resultatet vil til hver en tid afhænge af dit engagement. Alt nyt kræver øvelse, derfor er det vigtigt, du handler på det, du har lært.

Modul 1 - Din historie

 • Vi taler om vores største udfordringer
 • Forstå dig og din historie
 • Lær hvordan du dine barndoms sår og mønstre ubevidst bliver givet videre til dine børn

Modul 2 - Kommunikation

 • Få afstemt dine værdier, så dine kommunikation stemmer overens med den du er
 • I fællesskab finder vi løsninger, der skaber ro og harmoni – og vigtigst af alt – som virker for dig
 • Vi åbner op for den store redskabs kasse, som alle mødre bør eje. Du får redskaber til at komme videre, når I er kørt fast i en konflikt.

Modul 3 - Relationer

 • Det handler ikke om børnene eller din partner. Dine relationer spejler dig. Lær hvordan.
 • Parforholdet – Lær hvordan du kan styrke samarbejdet og parforholdet
 • Bliv klarøjet og bevidst
 • Lær hvordan vores tolkning af konflikter ofte er farvet af vort indre filter dannet i barndommen

Modul 4 - Støtte

 • Bliv bevidst om dine behov og værdier. Så der er sammenhæng mellem den du er, og det du gør.
 • Selvomsorg – Du bliver mere omsorgsfuld og tålmodig med dig selv og dine omgivelser
 • En kærligere relation til dig selv, vil automatisk ændre relationen til dit barn og også til familiemedlemmer, kollegaer etc.

Modul 5 - Intuition

 • Åben op for din intuition – Du lærer at lytte indad og stole på dig selv som mor uanset hvad andre måtte mene
 • Du ved hvad der er bedst for dine børn. Du lærer at få egoet til at tie stille, så du bedre kan høre svarene
 • Du vil opleve, at du ikke lader dig så let slå ud, men kan forblive groundet i konflikt situationer

Marianne er rigtig god til at se bag om situationen og spotte, hvad det egentlig handler om, når børnene “støjer” trigger os. Jeg fik en højere bevidsthed om, hvordan det hele hænger sammen. Jeg føler mig set og hørt og opdagede, at jeg er ikke alene om at have problemer. Kurset fungerede rigtig godt, fordi teorien kædes sammen med praktiske eksempler og historier fra Mariannes og os deltageres liv.  Tina Jørgensen

Det var så godt at få åbnet op og fortælle om de udfordringer man oplever, og fornemme at andre døjer med samme problemer. Kurset var forløsende. Det giver stof til eftertanke. Det var rigtig dejligt at det var med personlige oplevelser, som der tages udgangspunkt i Julie Boesen

Bliv bedre til

at forstå og rumme dit barns følelser af vrede, sorg, frygt og skuffelse

at være bedre til at støtte og mindre til at (over)beskytte dit barn

at vende blikket mod årsagen til konflikterne, istedet for blot at slukke konflikten

at undgå at gentage fortidens mønstre

at blive bevidst om synergierne i din familie

at lytte til dig selv, og have tillid til din intuition

at forstå og håndtere hverdagens store og små udfordringer

at styrke relationen til din familie

at handle balanceret

at lytte til dine behov

at lære dig selv og dine grænser bedre at kende

at blive en mere tydelig og nærværende mor

at stoppe selvkritik og være omsorgsfuld overfor dig selv

at stå stærkt i dig selv og blive hørt

at skabe et harmonisk familieliv med plads til alle

at styrke dit parforhold (eller kommende parforhold)

.

Det handler mere om, hvem du er som menneske, end om al din viden om opdragelse, fordi dine børn gør, som du gør. At elske dig selv fuldt og helt, betyder at elske alle sider af dig selv. Den bedste gave du kan give dit barn, er, at udvikle dig, samtidig med at du lader dit barn være sig selv.

Ofte kommer vi ubevidst til at overfører vores egen smerte til vores børn. Det handler om at skabe plads til alle.

Dine børn spejler dig, derfor er det vigtigt du tager dig af dig selv først.

Børn bliver ofte misforstået, fordi deres adfærd sjældent afspejler, hvordan de har det indeni. Du lærer, at forstå og rumme dit barns følelser.

.

“Jeg lærte din pædagoiske tilgang på forrige kursus Helhjertet opdragelse, som virkelig åbnede min øjne for, hvordan det skal gribes an. ‘Pædagoisk’ er heller ikke det rigtige ord, for dit kursus er jo så meget mere end det. Jeg er helt med på, at man skal reparerer sig selv først, før man kan have overskuddet til at håndtere sine børn rigtigt. Jeg kender efterhånden den rigtige pædagoiske tilgang (når jeg har overskuddet), der det kniber er overskuddet og selvtilliden ‘i øjeblikket’ til at gøre det rigtigt. Og det gav dit kursus mig blandt andet. Det giver mig overskud at blive mindet om, at hører dine og de andre deltagers historie og øjebliks situationer med børnene. Det får mig til at tænke og se min dreng med de rigtige briller på.

Min situation er jo lidt anderledes end mange af dine andre deltagere. Min søn er hjerneskadet, og jeg kommer ikke med en dramatisk barndom i rygsækken. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har et hav af indre dæmoner at arbejde med. For det har jeg. Men i virkeligheden gør det ikke den store forskel. Tilgangen er den samme uanset historien.

Min søns tænke hjerne fungerer ikke optimalt eller aldersvarende (ikke endnu i hvert fald) kun hans følehjerne. Alle hans handlinger er baseret på hans impulser. Han kan ikke reflektere og lærer ikke af hans handlinger. Jeg har lært så meget (specielt igennem dig) og har alt den kendskab til min søn problematikker.

Jeg er yderste tilfreds med dit kursus. Du snakkede om at etablere en klub for mødre, og hvis det bliver aktuelt vil jeg meget gerne deltage. Tak for dig Marianne. Du er skøn og har gjort en kæmpe forskel for mig. Kh Louise Johansen (om 2 dages workshoppen Glad mor – Glade børn)

Dine værdier og behov

Mange af os lærte som børn, at leve efter andres værdier, og ikke vore egne. Hvis du har været opmærksom på andres behov, er du sikkert ikke så god til at mærke dine egne behov.

Ofte ændre vores værdier sig efter vi er blevet forældre. Hvis du ikke følger dine personlige værdier, og ikke mærker dine behov, kommer du ofte til  at handle i modstrid med dine inderste ønsker. Det kan sabotere dit liv og relationen til dit barn.

Stemmer dine værdier overens med dit udlevede liv?

På workshoppen finder du ud af, hvad der er vigtigt for dig. For det er vigtige indikatorer for din livsvej og din rolle som mor.

Din intuition

Du kommer i kontakt med din intuition i takt med, at du skruer ned for kontrollen, pleaseren, perfektionismen og for din frygt.

Du skruer op for hele dig ved at arbejde med dine skyggesider. Balancen mellem din indre og din ydre verden er altafgørende, da dit ydre liv blot er et spejl af det, der foregår indeni dig.

Du har svarene. Du ved, hvad der er bedst for dine børn. Kunsten er at få egoet til at tie stille, så du kan høre svarene.  Herfra kan du tage helhjertede beslutninger.

Du vil opleve, at du får mindre brug for råd om opdragelse, fordi du bliver i stand til at lytte til din intuition.

Din historie

Vi tager ubevidst vores historie med os ind i forældreskabet.

På workshoppen bliver du bevidst om din egen historie, og hvordan den kan påvirke relationen til dine børn og til dig selv. Vi har alle sår og uhensigtsmæssig overbevisninger med os fra barndommen.

Jo mere bevidst du bliver om din historie. Jo bedre du kan hele sårene fra din barndom, jo mere hel vil du være.

Jo mere du slipper fortiden, jo mere nærværende og autentisk bliver du. Jo bedre kan dit barn høre dig, fordi han/hun kan mærke dig. Fordi de signaler du udsender ikke længere er så udtydelige.

At eje vores historie og elske os selv på godt og ondt, er det modigste vi nogensinde kan gøre – og den bedste gave vi kan give vores børn.

Din essens

Du har helt sikker erfaret at forældreskabet er en lang udviklingsrejse.

Du lærer dig selv bedre at kende med dit barn og din (tidligere) partner som spejl. De spejler dine skyggesider.

For at leve et helt og godt liv, må vi først og fremmest elske os selv. Viden er vigtigt, men kun hvis vi er kærlige ved os selv, mens vi udvikler os og lærer os selv og vores børn bedre at kende. Det er vigtigt, at vi kan omfavne vores sårbarheder, fejl og mangler, mens vi udvikler os.

Det handler om at gå til livet med hele dit hjerte, at leve ud fra din essens. For det er en meget stærkere indikator for, hvor succesfuld du er som mor og som menneske og betyder mere end noget andet.

Fordi vi er mennesker, og vi er så smukt uperfekte, får vi muligheden for at øve os hver eneste dag. – Specielt os der har børn. Børn er vores største læremestre.

Kærlighed, mod, sårbarhed, omsorg og forbundethed er de smukkeste gaver vi kan give os selv og vores børn.

Dine børn spejler dig, derfor ønsker jeg at inspirere dig til at se og indse, at relationen til dine børn som en mulighed for at øge din bevidsthed, healing og vækst.

At blive mor har lært mig så meget om mig selv. Jeg opdagede, hvad jeg selv har taget med mig fra min barndom ind i forælderskabet. Vores børn er vores største læremestre. De viser os vore gode sider, men så sandelig også de mindre pæne sider. Det er disse skyggesider, der hæmmer relationen til vores børn og til os selv. Vær den forandring, du ønsker at se i dine børn.

Jeg har en medfødt evne til at se dig og intuitivt guide dig. Mit største ønske er at guide dig ved hjælp af 5 trins modellen Holos Motoden, så du bliver bevidst om, hvordan dine børn og din familie spejler dig, så du kan vende konflikterne og udfordringerne til værdifuld viden,  læring, indsigt og ikke mindst healing af sårene fra din barndom.

På workshoppen fortæller jeg, hvad moderskabet har lært mig. Jeg blander min egen og andre forældres historier med værktøjer og øvelser til at slippe din fortid, så din bagage ikke behøver, at gå i arv til dine børn, men stopper med dig.

Jeg glæder mig til at inspirere og guide dig, så du kan skabe det familieliv, du drømmer om.

De varmeste hilsner Marianne

Det får du

Lydfiler

Lydfiler med meditationer til dig og dit barn

5 workshopdage og 1 session

Vi mødes 2 lørdage med 14 dages mellemrum, så du har mulighed for at øve mellem modulerne

Online netværks gruppe

Hjertevarmt og fortroligt fællesskab på Facebook, hvor I kan sparre, løfte og støtte hinanden

Værktøjskasse

Du får en masse redskaber til at løse konflikterne og stå mere sikkert i din rolle som mor

Q & A

Få løbende svar på dine spørgsmål og problematikker på de 2 live-dage og i Facebookgruppen op til 14 dage efter workshoppen er slut

Skriftligt materiale

Du får skriftlig materiale, så du kan gennemgå materialet i dit eget tempo

Det var godt at få åbnet op for og få redskaber til en positiv tilgang til familielivet, herunder samarbejdet til min ægtefælle omkring børneopdragelse og familie. Vi kunne have en hel uformel og åben dialog, hvor alle turde være sig selv. Dette fordi Marianne var så ærlig lige fra start. Det var en dejlig oplevelse og jeg følger mig meget klogere og ved det bliver bedre skridt for skridt. Jeg har fået redskaber til en positiv tilgang til samværet med vores børn og en frisk begyndelse med min mand. Det er befriende at finde ud af at man deler sine problemer med mange andre børnefamilier, så gør det! Jo hurtigere du kommer i gang med Mariannes kursus job bedre. Helene Liebst

Marianne, du er et fantastisk, varmt og givende menneske. Du er vildt inspirerende og super dejlig at være sammen med. Jeg har nydt de 2 dage sammen med dig, din mand og kursusdeltagerne. Kurset var så skønt pga åbenheden, stemningen og selverkendelserne. Man lærer at forstå, se og føle sine børn og man får redskaber til forandring. Jeg anbefaler varmt kurset til andre, det er det hele værd. Dorte jensen

Det praktiske

Vi mødes fysisk 5 dage i København

 • adressen: Islands Brygge 18, 2300 København S

En privat session via Messenger eller telefon

 • session